Главная | Мой профиль | Выход Вы вошли как Гость | Группа "Гости" | RSS
Разделы клана :Устав клана                                                   История клана                                                   Состав клана                                           Вступление в клан

Ресурсы для МГ
MG.Radio

Форма входа
Главная » 2010 » Октябрь » 19 » Неспокійний сьомий день ...(укр.)
21:31
Неспокійний сьомий день ...(укр.)
Тихо й безшумно розпочинався сьомий ранок десятого місяця . Воно було звичним , на вулицях пусто . Хтось працює , хтось вчиться , а на арені колізею , як завжди , бійка . Люди бились знехотя , можливо , вони стомились битись за надто малу винагороду . Згодом появилось декілька чоловіків , швидше за все мисливців , тому що всі одразу пішли до лісу . Там вони убивали звірів , адже це був будень , і самі знаєте скільки золота вони отримають коли продадуть продадуть м'ясо чи шкури цих тварин . Отже , до чого ж я веду , в цей день сталось дещо таємниче , я б навіть сказав страшне . І про це я вам розкажу ...

Після обіду , ближче до вечора місто ніби здригнулось . На усіх його вулицях протрубили : "На площу , усі на площу . Прийти всім , наказ Імператора !" Люди почали пліткувати , одні кажуть , що почнеться війна , інші , що піймали якогось підлого зрадника . Але згодом люди прийшли на площу , і їм повідомили , що сьогодні у Римі появились чотири нових клани і вони всі темні . Люди не знали , що сталось звідки узялись ці люди які добровільнозахотіли служити темному царству . І з цього все й почалось ... Через кілька днів людей збирали на площі по два рази на день , щоб почути новини він влади .Чесно кажучи , мене там не було , але всі новини у Римі поширюються швидко . Тож розкажу я вам події перших днів .

Як я і розповідав появилось чотири нових клани :

BanditS очолений Ganjaman
OrdemCristo очолений abeddon
Immortal очолений fabregas 24
ArmyOfTITANS очолений Genie

На мою думку , це суттєве поповнення темних сил . Також розкажу дещо про світлу сторону і про їхнього повелителя , але про це згодом . Наступною новиною для публікистав новий особистий торговець Імператора , по йменні K_a_u_f . Всього в Імператора уже три особистих торговця , або як зараз говорять - дилерах . Наступна новина - це те , що Імператор подарував усім кланам нові скрині для збирання данини . Тепер вони набагато зручніші і красивіші . І це ще не все , на цьому він не зупинився , він наказав архітекторам побудувати нові і більші склади для зброї і броні для кланів , і вони можуть придбати їх прямо зараз . 

Як я і обіцяв декілька слів про світлих . Сьогодні , 15.10.2010 , бійці які були на арені біля полудня помітили дещо неймовірне , не землю зійшов повелитель світлих сил сам Геліос , який показав перевагу світлих сил над темними . Також всі були здивовані коли побачили його райські яблука . Бій Геліоса можна побачити тут . Ще один славнозвісний воїн світлих сил Таракашка сам поборов трьох темних ворогів , чим заслужив повагу гладіаторів .
Це всі новини на сьогодні , але я впевнений , що це тільки початок .
Просмотров: 731 | Добавил: reklama | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]



Copyright MyCorp © 2024
Используются технологии uCoz